![]() |
Karşılıksız çek Mi, PKK Mı? |
![]() |
![]() |
#1 |
delishhhh
|
![]() Karşılıksız çek Mi, PKK Mı?TESLİM olan PKK'lılar törenlerle kahraman gibi karşılanıyorlar ![]() Otobüsler üzerinde zafer turları atılıyor ![]() Kutlamalar yapılıyor ![]() Merak ediyorum, bunlar neyi kutluyorlar? Neyin turunu atıyorlar? DTP'liler hangi zaferden söz ediyorlar? Bize de izah etseler de, bilsek ![]() ![]() PKK'lıların iki gündür gövde gösterisine dönüştürdükleri, tahrik boyutlarına vardırdıkları teslim olma eylemini televizyonlardan canlı olarak izleyenler, sinir içinde kaldılar ![]() O an, akıllarından pek çok şeyin geçtiğini tahmin edebiliyorum ![]() Aslında bize yağan tepkiler, duyguların özetini gayet net anlatıyor zaten ![]() Bakın, onlardan biri neler diyor: - Karşılama töreninde bir tek halı eksikti maşallah ![]() Şimdi ben, karşılıksız çeklerimden dolayı kesinleşmiş hapis cezaları bulunan orta ölçekli bir esnafım ![]() Herhangi bir kimlik kontrolünde doğru kodese atılacağım ![]() Sen misin iş yapan, KDV yaratan? Ama kelli felli teröristlerimiz kahramanlar gibi memlekete giriyor, gövde gösterisi yapıyorlar ![]() 40 yaşındayım ve hiçbir zaman ayrımcı olmadım ![]() Ama dünkü manzaradan sonra artık o görünmez duvar; korkarım ki yıkılmamacasına inşa edildi ![]() PKK'nın yapamadığını dünkü yaklaşım yaptı ![]() Ellerim kırılsaydı da 1 kuruş vergi ödemeseydim ![]() Ben böyle düşünüyorum ![]() Acaba şehidim olsaydı ne düşünürdüm? Beni hapse atmayın, asın ![]() Zaten bundan sonra benden hiçbir şey alamazsınız ![]() Kızgın vatandaş haklı ![]() Önemli bir dengeden ve bir hassasiyetten bahsediyor ki, o ince çizgi aşıldığında sonuç böyle vahim tepkilere neden olabilir ![]() Kabul edelim ki, son olaylar tamamen tahrik unsuru taşıyor ![]() Bütün iyi niyet çabalarıyla ve olumlu beklentilerle ters düşüyor ![]() Dünyanın her yerinde teröristler teslim olurlar, teslim alınırlar ![]() Ama hiçbirinde onlara böyle şölen, tören, zafer turları düzenlenmez ![]() Dağdan inen insin, teslim olan olsun ![]() Ancak, bunu yaparken milletin gururuyla, acısıyla, duygularıyla oynanmasın ![]() Eğer oynanırsa, çeşitli suçlarla ve cezalarla karşı karşıya olan binlerce insan çıkar ve "Aslında ben de PKK'lıyım, ben de dağdan indim, beni de affedin, beni de kahraman gibi karşılayın" der ![]() Bu hassasiyete dikkat ![]() ![]() ![]() OSMAN GENCER |
![]() |
![]() |
|