Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi > Şiirler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çek, ellerini, sefil, yüreğimden

Çek O Ellerini Sefil Yüreğimden

Eski 10-22-2009   #1
LAST BREATH

Çek O Ellerini Sefil Yüreğimden

Yorgun bir yolcunun soluğunda gezinir gibiyim adeta Öylesine kesik kesik ve öylesine tıkanırcasına

Sessiz çığlıklarımda ki acı yanımı bir duysan kanayan yanımı bırakır, çığlıklarımdan oluşan boğaz yırtılmasıyla ilgilenirsin Hatırlayamadığım o kadar çok gece var ki, gidişinin ardından ağlayıp, karalar bağladığım Hani her bir göz yaşımı tek tek saymaya kalksam ömrümden ömür geçer Kırılganlığı, savurganlığımı, kalp ağrılarımı ve kanayan yanlarımı bir kenara koydum diyelim hadi, peki ya ihanetin bedeli Onu nereye koyacağım ki ey sevgili Aldatmıştın unuttun mu? bir zamanlar beni Oysa ki kaçamak yorgun bakışlar emanet ederken gözlerimin derinliklerine, beni sevdiğini sanırdım Aslında biraz da ben aptaldım Sorgusuz, sualsiz sana bağlandım ve o sahte sözlerine nasıl oldu da inandım Ben günah işlemedim, sadece seni sevdim Bu ihanetini hele hiç mi hiç hak etmedim İhanetinle beyaz sabahlarıma geceyi kattın, karalar çalarak Pembemsi renklere bürünmüş hayatımın rengini koyulaştırdın, çamurlar sıçratarak Susma fasıllar yaşattında bana, konuşamadım istesem de dahaCeylanın ürkek bakışlarını bakışlarıma mühürledin adeta Senden sonra etrafa hep o ürkeksi bakışlarla bakar oldum Gönül ektiğini biçer derler bir de, hani nerede? Ben mi kör oldum yoksa Ben bu sonu hak etmedim sevgilim, hak etmedim Artık istediğin kadar dönmeye çalış dur senPişman olsan da nafile canım, bu yürek seni kustu bir kere

İsyan bayraklarını çektim seni bekliyorum sevgilim Yolun sonunda uçurum var ve bir de bir zamanlar uçurumlara savurduğun sefil yüreğim Şimdi gönül gözünü aç ve beni iyi dinle sevgilim; Çekil artık yolumdan, vazgeç önüme devamlı gitmemen için tabular koymaktan Ben, ihanet ederken hesap sordum mu, giderken engel oldum mu ben sana Peki ya şimdi senin bu yaptığın ne öylesyse Artık seni ne ben, ne de ihanetinle sefilleşen yüreğim istiyorYeter ne olursun, bırak şimdi beni de bulayım kaybolmuşta ki benliğimiDayanamıyorum anlasana, kime diyorum ben ya
Çek o ellerini sefil yüreğimden

alıntı

Ben olsam ne, olmasam ne ?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com