![]() |
Bıçak Tatlısı |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Bıçak TatlısıBıçak Tatlısı Malzemeler 1 Paket Margarin 2 Su Bardağı Süt 3 Su Barağı Un 1 Adet Yumurta Şerbet İçin: 500 gr Şeker 1,5 Su Bardağı Su 1/2 Limonun Suyu Tarifi Önce şerbeti hazırlayın ![]() ![]() ![]() ![]() Derin bir kapta margarini eritin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında üzeri kızarana dek pişirin ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|