Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
intikamı, kocanın, korkunç

Kocanın Korkunç İntikamı!

Eski 10-22-2009   #1
yesimciwciw

Kocanın Korkunç İntikamı!

KOCANIN KORKUNÇ INTİKAMI!
Malatya'da 18 gün önce evlendiği eşinin 2 ay önce tecavüze uğradığını öğrenen koca dehşet saçtı İstanbul'a gelen HA, eşine tecavüz ettiği iddia edilen YG'yi buldu ve cinsel organını kesti

İstanbul'a kayınbiraderiyle birlikte gelen HA eşine tecavüz ettiği iddia edilen YG'yi ormanlık bir alana götürerek dövdü, ardından cinsel organını kesti

Olay, vatandaşların dün Maltepe'deki bir ormanlık arazide iki kişinin bir şahsı dövdüğü ihbarı üzerine ortaya çıktı

Olay yerine gelen polis, 27 yaşındaki HA'ı gözaltına alırken, kayınbiraderi İK (23) kaçmayı başardı Dövülen YG (43), ise Dr Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı

Polis kesilen organ için arama yaptı

YG'nin hastaneye kaldırılmadan önce polislere cinsel organının kesildiğini söylemesi üzerine, polis ormanlık alanda yarım saat arama yaptı

Hastanede tedavi altına alınan YG ise yoğun bakıma alındı, kesilen bölgeye dikiş atıldı

Maltepe polis merkezinde gözaltında tutulan HA ilk ifadesinde, evlendikleri gece eşinin bakire olmadığını öğrendiğini, bunun üzerine onu zorla konuşturduğunu ve yaklaşık 2 ay

HA, "YG, telefon ile aradığı eşimden Malatya'da olduğunu öğrenmiş ve otobüse atlayıp gelmiş Eşimi bulmuş ve tecavüz etmiş Bunlar düğünün hemen öncesi oluyor Ben bu olayı duyduktan sonra İstanbul'a geldim Kayınbiraderim ile buluştum ve YG'e haddini bildirdim" dedi

önce kendisine gelen telefonla YG ile tanıştığını öğrendiğini söyledi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com