![]() |
Bir kadının aşkı.. |
![]() |
![]() |
#1 |
asyaland
|
Bir kadının aşkı..Karımı 1998'in sonbaharında kaybettim ![]() ![]() ![]() senesini kanser tedavisi için hastanelerde geçirmiştik ![]() yıldönümümüzde ikimizin fotoğrafını çerçeveler, "Bunlar bizim hayatimizin gölgeleri" derdi ![]() ![]() ![]() 97'in bir gecesinde onu aldattım ![]() sevdiğimi ve sonsuza kadar sadık alacağımı söylerdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() harf olduğunu ilk kez o gün fark ettim ![]() - A ![]() - R ![]() - K ![]() - A ![]() - S ![]() - I ![]() - N ![]() Gerisi için yılları yetmemişti ![]() niyetlenmişti ![]() ![]() ![]() bir şey dürttü beni, hepsini teker teker söktüm ![]() birinin arkasından bir mektup çıktı! Geçirdiğimiz her sene için sevgi dolu sözler yazmıştı ![]() 1997'deki resmimizin içinden çıkan zarf ise simsiyahtı ![]() sözler çıktı: "14 Mart 1997/Gözlerin bana başka birine dokunmuş gibi baktı/ Söylemene gerek yok, biliyorum ![]() ![]() ![]() 2002'deyiz ![]() ![]() İçim acıyor simdi ![]() Çünkü kadınlar biliyor, hissediyor ![]() ![]() ![]() Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sessiz, sevgi dilsizdir ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ergenekon
|
![]() 1997'deki resmimizin içinden çıkan zarf ise simsiyahtı ![]() sözler çıktı: "14 Mart 1997/Gözlerin bana başka birine dokunmuş gibi baktı/ Söylemene gerek yok, biliyorum ![]() ![]() ![]() Çok duygulu bir gerçek hayat hikayesi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Çok güzel bir yazı asyaland ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|