![]() |
Üremi Nedir Tedavisi İçin Şifalı Bitkiler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Üremi Nedir Tedavisi İçin Şifalı BitkilerÜremi Nedir Tedavisi İçin Şifalı Bitkiler ÜREMİ Tanımı: Kanda çok fazla üre bulunması hali ![]() Nedenleri: Bu, bir böbrek yetmezliği işaretidir, çünkü üre, böbreklerin normalde kandan çektikleri başlıca artık maddedir ![]() Üre azotlu besinlerin vücutta yanmasıyla oluşan, erimiş bir du-rumda idrarla dışarı atılan azotlu bir maddedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Böbrek yetmezliğinin her şekli, üremiye neden olur ![]() ![]() ![]() ![]() ÖneriIer: Bir miktar ayır sarımsağı bir şişenin boğazına ka-dar doldurulur ve üzerine ağzına kadar saf alkol eklenerek, ağzı sıkıca kapatıldıktan sonra şişe iki hafta boyunca güneş görebile-ceği veya sıcak bir yerde bekletilir ![]() ![]() * Bir litre suyun içine ince kıyılmış bir avuç lahana yaprağı katılıp kaynatılmasının ardından süzülerek günde üç öğün birer çay fincanı içilir ![]() * Bir çay fincanı kaynar suyun içine ince kıyılmış bir çay kaşığı aynısefa otu katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklen-dikten sonra süzülerek günde iki kez, sabah ve akşam olmak üzere birer çay fincanı içilir ![]() * Bir litre suyun içine ince kıyılrmş bir avuç enginar yapra-ğı katılıp kaynatılmasının ardından süzülerek günde üç öğün bi-rer çay fincanı içilir ![]() * Bir miktar ceviz içi dörde bölündükten sonra bir şişenin bo-ğazına kadar doldurulur ve üzerine ağzına kadar saf alkol eklene-rek, ağzı sıkıca kapatıldıktan sonra şişe iki hafta boyunca güneş görebileceği veya sıcak bir yerde bekletilir ![]() ![]() * Bir litre suyun içine ince kıyılmış bir avuç kiraz sapı katı-lıp kaynatılmasının ardından süzülerek günde üç öğün birer çay fincanı içilir ![]() * Bir çay fincanı kaynar suyun içine ince kıyılmış bir çay kaşığı san ballıbaba katılıp demlenmesi için kısa bir süre bek-lendikten sonra süzülerek günde iki kez, sabah ve akşam olmak üzere birer çay fincanı içilir ![]() * Bir litre suyun içine ince kıyılmış bir avuç mersin yaprağı katılıp kaynatılmasının ardından süzülerek günde üç öğün birer çay fincanı içilir ![]() * Bir çay fincanı kaynar suyun içine ince kıyılmış bir çay kaşığı çıban otu katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklendik-ten sonra süzülerek günde iki kez, sabah ve akşam olmak üzere birer çay fincanı içilir ![]() * Bir litre suyun içine ince kıyılmış bir avuç kara hindiba katılıp kaynatılmasının ardından süzülerek günde üç öğün birer çay fincanı içilir ![]() * Bir çay fincanı kaynar suyun içine ince kıyılmış bir çay kaşığı çuha çiçeği katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklen-dikten sonra süzülerek günde iki kez, sabah ve akşam olmak üzere birer çay fincanı içilir ![]() * Bir litre suyun içine ince kıyılmış bir avuç aynk otu katı-lıp kaynatılmasının ardından süzülerek günde üç öğün birer çay fincanı içilir ![]() * İnce kıyılmış ya da havanda dövülerek toz haline getirilmiş birer çorba kaşığı mürver (genç filizleri), çuha çiçeği, birer tatlı kaşığı ısırgan otu yaprağı ve hindiba kökü iyice karıştırılıp har-man edildikten sonra; bir çay fincanı kaynar suyun içine bir çay kaşığı bitki harmanı katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklen-dikten sonra süzülerek günde üç Öğün birer çay fincanı içilir ![]() * Bir çay fincanı kaynar suyun içine ince kıyılmış bir çay kaşığı ısırgan otu katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklen-dikten sonra süzülerek günde iki kez, sabah ve akşam olmak üzere birer çay fincanı içilir ![]() * Bir litre suyun içine ince kıyılmış bir avuç altınbaş otu katılıp kaynatılmasının ardından süzülerek günde üç öğün birer çay fincanı içilir ![]() * Aynı oranda ince kıyılarak ya da havanda dövülerek toz haline getirilmiş, çuha çiçeği, çıban otu, san ballıbaba, ısırgan otu ve aynısefa çiçeği iyice kanştınlıp harman edildikten sonra; bir çay fincanı kaynar suyun içine bir çay kaşığı bitki harmanı katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklendikten sonra süzüle-rek günde üç öğün birer çay fincanı içilir ![]() * Bir çay fincanı kaynar suyun içine havanda dövülerek toz haline getirilmiş olan yarım çay kaşığı ardıç tohumu katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklendikten sonra süzülerek gün-de iki kez, sabah ve akşam olmak üzere birer çay fincanı içilir ![]() * Bir litre suyun içine ince kıyılmış bir avuç huş ağacı yap-rağı katılıp kaynatılmasının ardından süzülerek günde üç öğün birer çay fincanı içilir ![]() * Bir miktar kırlangıç otu yıkanıp, temizlendikten sonra nemli halde mikserden geçirilip bir tülbent yardımıyla sıkılıp el-de edilen Özsuyu bir su bardağımn içine beş damla damlatılıp gün içinde yudumlanarak kullanılır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|