|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
başladı, diyarbakırda, eğitim, televizyondan |
![]() |
Diyarbakır'da Televizyondan Eğitim Başladı |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Diyarbakır'da Televizyondan Eğitim Başladı![]() DİYARBAKIR'DA TELEVİZYONDAN EĞİTİM BAŞLADI Domuz gribi nedeniyle eğitime bir hafta ara verilen Diyarbakır'da yerel bir kanaldan ders yayınına başlandı ![]() ![]() Domuz gribi nedeniyle kentte eğitim ve öğretime bir hafta ara verilmesi nedeniyle 7 günlük sürede öğrencilerin eğitimden geri kalmasını engellemek amacıyla yerel televizyon kanalı ART'den eğitim yayını bugün saat 15 ![]() ![]() Mili Eğitim Bakanlığınca hazırlanan CD'lerden eğitim yayınının bugün 19 ![]() ![]() ART Televizyonu Genel Müdürü Halim Durucu, AA muhabirine, Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinin teklifi üzerine eğitim yayınına başladıklarını belirtti ![]() Durucu, "Bugün ilköğretim okulları için Hayat Bilgisi, Türkçe, Matematik, Sosyal Bilgiler, Fen ve Teknoloji Bilimleri dersleriyle ilgili CD'leri 4 saat yayınlayacağız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ekran başında ilk kez eğitim alan öğrenciler, yayından memnun olduklarını belirtti ![]() Evde televizyondan eğitim yayınını izleyen öğrenciler, okulların tatil olması nedeniyle hem derslerinden hem de arkadaşlarından uzak kaldıklarını ifade ederek, "Bugün televizyondan dersleri izledik ![]() ![]() Öte yandan, okulların yanı sıra kentteki dershane, kreş ve özel eğitim kurumlarında da bugünden itibaren bir hafta süreyle eğitime ara verildiği belirtildi ![]() Vaka sayısı 23 Bu arada Diyarbakır Valiliği, domuz gribine yakalananların sayısının 23 olduğunu belirtti ![]() Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 5'i öğrenci 7 vatandaşta görülen H1N1 gribi vaka sayısının 20 Ekim 2009 tarihi itibariyle 17'si öğrenci, 6'sı da yetişkin olmak üzere 23'e yükseldiğini bildirildi ![]() Açıklamada, 23 vatandaşın genel durumunun iyi olduğu ve evlerinde takiplerinin devam ettiği kaydedildi ![]()
|