![]() |
Nefes Rekor Kırdı!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
delishhhh
|
![]() Nefes Rekor Kırdı!!!Nefes rekor kırdı Nefes filmi, üç günde toplam 334 bin 215 izleyiciyle rekor kırdı ![]() Vizyona gireli 3 gün olmasına rağmen dolduran sinemaseverler Nefes filmine büyük ilgi gösterdi ![]() Irak sınırında görevli 40 askerin destansı öyküsünün anlatıldığı Nefes filmi 3’üncü günüde 334 bin 215 izleyici rakamına ulaştı ![]() ![]() Güneydoğu'da yaşanan terörün anlatıldığı film, gerçeklere dayanması ve çarpıcı sahneleriyle dikkatleri çoktan üzerine çekti bile ![]() ![]() ![]() kesinlikle herkesin izlemesini tavsiye ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Nefes Rekor Kırdı!!! |
![]() |
![]() |
#2 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Nefes Rekor Kırdı!!!Uzun zamandır vakit bulup sinemaya gidemiyorum, ancak bu filmi bir şekilde vakit ayırıp izlemek istiyorum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Nefes Rekor Kırdı!!!İnsanın tüylerini diken diken eden bir film ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Nefes Rekor Kırdı!!!Normalde yeni gelen filmleri netten izlerim ama bu filmi sırf destek olmak için sinemada izliyecem ![]() ![]() ![]()
![]() |
|