Şerbeti yapılabilir Olgunlaşmamış, ham üzümlerin sıkılmasıyla elde edilen "koruk suyu" özellikle salatalara ekşi bir tat vermek için, limon gibi kullanılmaktadır Koruk suyu, kabızlığı gidermek için de kullanılmaktadır Fakat fazla kullanılması ishale neden olabileceği için ölçülü kullanılmalıdır
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.