![]() |
Hadi Gülümse Hayata |
![]() |
![]() |
#1 |
VANDETTA
![]() |
![]() Hadi Gülümse HayataKolay değil belki, ama imkansızda değil ![]() Hangi küskünlük bitmemiş, hangi dostluk başlamamış ha ! Yüreğin senin elinde dostum ![]() düşüncelerini değiştirebilirsin ![]() Herkesi olduğu gibi kabul et, sen de olması gerektiğince ol ![]() kazanmasını , ondan uzaklaşarak elde etme saçmalığından kurtul ![]() Hatırla, İYİLİĞİN HALLEDEMEDİĞİNİ KÖTÜLÜK HİÇ HALLEDEMEZ Kİ ![]() ![]() ![]() ÜCRETSİZ BİLETTİR TEBESSÜM YÜREK YOLCULUĞUNDA ![]() ![]() Sevgiye davet çıkar sen de hadi ![]() ![]() Geçmişe üzülme ![]() bugünü bugünle yaşa ![]() ![]() Hayatına deneyimler eklemen için şart değil yanlışlardan geçmen ![]() Başkalarının edindikleri doğruları yerleştir zihnine ![]() geleceğini bilmediğinden, yolu uzatıp kaderini zorlama ![]() bizzat kendin uygula ![]() Savrulma sakın ![]() ![]() OLSA DA CANLI, YORULMAMIŞTIR NEFES ALMAKTAN ![]() Dostum, bedelsiz değildir ki mutluluklar unutma ![]() neresi zarar” de, yorulma ![]() ![]() Sonra benim varlığıyla mutluluk duyduğum güzel dostum ![]() yer al ![]() ![]() bakışları çek üzerine ![]() ![]() kanadın ne önemi kalırdı ki genişliği dünyanın ![]() Kaldır başını ve eğilme, sakın güçsüzce ![]() ![]() ![]() ![]() o korksun ![]() ![]() ![]() GÜLÜMSE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GÜLÜMSE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GÜLÜMSE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GÜLÜMSE ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Hadi Gülümse Hayata |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Hadi Gülümse Hayatakırık olsaydı kanadın ne önemi kalırdı ki genişliği dünyanın ![]() GÜLÜMSE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkürler bu anlamlı paylaşım için ![]()
|