![]() |
Ben Ne Zaman Seni Yazsam |
![]() |
![]() |
#1 |
peri
|
![]() Ben Ne Zaman Seni Yazsam![]() ben ne zaman seni yazsam eksilir ezilir her kelime,her sözcük deli otlar boy verir içimde ışığım söner, hüzün sızar yürek yırtıklarımdan ![]() ![]() ![]() ben ne zaman seni yazsam içimde upuzun bir güz kilidini kırar karanlığın dalgaların koynunda boğulur yüzün bir alev girdabında menzili şaşmış mermiler ilişir düşlerime ![]() ![]() ![]() ben ne zaman seni yazsam siyah perdeler çekilir gündüzlerime mahkum uykularımda hep aynı rüya bedenim,yüreğim deprem dalgası tutulur bütün yollar geceler kan tükürür ihanetine ![]() ![]() ![]() ben ne zaman seni yazsam gecelere sığınan bir yurtsuz bir yaprak kadar sahipsiz ve bir ölü kadar dilsizim bir yağan yağmur kalır gözlerimde bir de yüreğimde zemheri ![]() ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|