|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
başlıyor, kayıtları, yarın, yerleştirme, ösys |
![]() |
Ösys Ek Yerleştirme Kayıtları Yarın Başlıyor |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Ösys Ek Yerleştirme Kayıtları Yarın Başlıyor![]() ÖSYS EK YERLEŞTİRME KAYITLARI YARIN BAŞLIYOR 2009 ÖSYS yükseköğretim programlarına ek yerleştirme sonucu kayıt hakkı kazanan öğrenciler için kayıtlar yarın başlıyor ![]() ÖSS ek yerleştirme sonuçları 14 Ekimde açıklanmış ve örgün yükseköğretim programlarına 57 bin 619 kişi yerleşmeye hak kazanmıştı ![]() 2009-2010 ders yılında, ÖSYS sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri bütün üniversitelerde 19-21 Ekim arasında yapılacak ![]() Kayıt süresi içerisinde kayıt için başvurmayan veya kayıt işlemlerini tamamlamayan adaylar kayıt hakkını kaybedecek ![]() Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekiyor ![]() Kayıt için istenen belgelerin onaysız sureti veya fotokopisi kabul edilmeyecek ![]() Belgelerin eksik olması durumunda kayıt yapılmayacak ![]() Yükseköğretim kurumları, kayıt yaptıracak adaylardan sağlık kurulu raporu isteyebilecek ![]() Anadolu Üniversitesi Merkezi Açıköğretim Programlarını kazanan adayların, kayıt işlemleri ve kayıt tarihi için Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne başvurmaları gerekiyor ![]()
|