![]() |
İşin Bitince Beni Sever Misin Anne? |
![]() |
![]() |
#1 |
virüs
|
İşin Bitince Beni Sever Misin Anne?Kapidan iceri girer girmez neseyle bagirdi: "Anne biliyormusun bugün yuvada ne oldu?" "Görmüyor musun? Telefonla konusuyorum ![]() Hic kimsenin sevdigi sey birbirine benzemiyordu ![]() Annesi telefonu, babasi arabayi seviyordu ![]() Hersey erteleniyordu telefon ve araba söz konusu oldugunda ![]() Bir de eve misafir gelecek oldumu kendisine hic yer kalmiyordu ![]() Nerelere gitsindi? Annesi kapatti telefonu ![]() ![]() Kosarak yanina gitti ![]() "Sana yardim edeyim mi?" dedi en sevimli halini takinarak ![]() manali bakti ![]() "Hayirdir ![]() ![]() ![]() ![]() Yorgunluk nasil bir seydi ![]() ![]() ![]() ![]() "Annecigim yoruldugun zaman gül kokulu uykulara dalarsin ![]() ![]() "Uykuya dalayim da gül kokulari kusur kalsin ![]() ![]() Bu kelimeden nefret ediyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Annecigim sen yorulma diye ![]() ![]() ![]() "Yemekte konusuruz cocugum ![]() ![]() ![]() ![]() "Hani siz yoruluyorsunuz ya ![]() ![]() ![]() "Eeee ![]() ![]() ![]() ![]() "Ben de oynamaktan yoruluyorum ![]() "Ne yapayim?" "Bilmem ![]() ![]() ![]() Yapilmamasi gerekenleri biliyordu da büyükler, yapilmasi gerekenleri hic bilmiyorlardi ![]() ![]() Annesi öfkeyle söylenmeye basladi ![]() ![]() Cocuk sirtüstü yatip, anneannesinin köyünü düsündü ![]() Gaz lambasinin isiginda deli tavsan masalini anlatisini ![]() ![]() Anneannesi gibi iki ellerini birlestirip isaret parmaklarini yukarı kaldirarak tavsan kafasi yapti ![]() ![]() Yoldan gecen arabalarin farlari duvardaki tavsana yol acti ![]() ![]() Otlarla kuslarla konustu ![]() ![]() avuclarin acilmasiyla kayboldu ![]() ![]() Neden sonra isiklar geldi ![]() ![]() Kanepeye kostu ![]() ![]() Masanin üstündeki dosyalara bakti igrenerek ![]() ![]() ![]() Cocuk sanki bu öpücügü bekliyormuscasina "Isin bitince beni sever misin anne?" dedi ![]() Kadin, sevilmek icin randevu alan cocuguna bakarak sabaha kadar agladi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|