![]() |
Çocuk Tüketimi |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Çocuk TüketimiYetkililer tarafından "Aralık ayına randevu verilen" domuz gribi, Ankara'da özel bir okulda start verdi ![]() Şimdilik 8 öğrencide domuz gribi ![]() Domuzların, aralık ayını bekleyen yetkililere mesajı var ![]() Zamanından önce geldiğim ve verdiğim rahatsızlık için özür dilerim!" Virüs de özel bir not düşmüş ![]() "Bizlerin, sizler gibi acelesi olmayan yetkililere o kadar çok ihtiyacı var ki!" Öyle ya, mikroplar nasıl yaşar! Meydanı boş bırakanlar olmasa ![]() *** Ülkenin bir yanında güzel şeyler olurken, öbür yanında başıboşluğun klasik saltanatı sürüyor ![]() ![]() O yüzden diyorum ki ![]() ![]() ![]() Kaderin adını sorumsuzluk koysunlar! Çocukların adını ölüm ![]() *** İnsanları uyarması ve bilgilendirmesi gereken televizyon ve gazeteler de, böyle meselelerde elmaya kurt girdikten sonra ayağa kalkıyor ![]() ![]() O yüzden diyorum ki ![]() ![]() ![]() Televizyonlarda, ucuz haberleri, haber diye bizlere sunanlar! Aşağıladıkları magazin muhabirlerinden daha yukarıda değildir ![]() *** Çocuklarımıza göz diken sadece domuz gribi değil ![]() ![]() Sanki Amerikan filmlerinden çıkıp, hayatımıza sokulmuş görüntüler ![]() En çok da kadın ve çocuk ölümleri ![]() Düşünüyorum da ![]() ![]() ![]() Bir zamanlar, kasaplar et sarardı gazete sayfalarına ![]() Şimdi gazetelerin üçüncü sayfalarının kan kokmasının sırrı burada belki de ![]() *** Düşünüyorum da ![]() ![]() ![]() Her eve en az 3 çocuğun layık görüldüğü bir ülkede ![]() ![]() ![]() ![]() Hakkı Yalçın / Takvim
![]() |
|