Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgi, hakkında, irmağı, nerededir, zamantı

Zamantı İrmağı Nerededir, Hakkında Bilgi

Eski 10-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Zamantı İrmağı Nerededir, Hakkında Bilgi

Zamantı Irmağı Nerededir, Hakkında Bilgi

Kayseri’nin Yahyalı ilçesi sınırları içinde 21 kilometrelik bölümü rafting için elverişli Ancak 13 kilometrelik bölümü kullanılıyor Zorluk derecelerine göre 8 parkurdan oluşuyor Daha çok profesyoneller tercih ediyor Değirmenocağı ve Yerköprü mevkileri en zor parkur olarak biliniyor Toplam parkur, yaklaşık 2 saate tamamlanıyor Kar sularının erimesine bağlı olarak mayıs ve haziran aylarının tamamında ve temmuzun ilk iki haftasında rafting yapılabiliyor Bölgeye daha çok yerli turist geliyor Kapuzbaşı takım şelaleleri, Yedigöller, Derebağ şelaleri, Aladağlar, Hacer ormanları, Aksu kanyonu, Zamantı kanyonu çevrede görülebilecek yerler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com