|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
göre, kimlik, kişiliğiniz, nonuzun, rakamına |
![]() |
T.C. Kimlik Nonuzun Son Rakamına Göre Kişiliğiniz |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() T.C. Kimlik Nonuzun Son Rakamına Göre Kişiliğinizson rakamı 0 olanlar: bunlar bi envi bişiye benzerler ![]() ![]() ![]() son rakamı 1 olanlar: bunlar süper ötesi kişilikte insanlardıırr ciden diyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() son rakamı 2 olanlar: acayipp güleçç,sempatikk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ama bazende sessizliği sakinliği tutabiliyoo son rakamı 3 olanlar: sakın ha bunlara bulşmayın he! çküm altından kalkamazsınız acayip ötesi fevkaladenin fevkinde davranışlarını anlaşılmazz ![]() ![]() son rakamı 4 olanlar: piskopat olabilirler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() son rakamı 6 olanlar: sevecen,sempatikk,komikk,,,acayip ötesi deli bi tiptelerdir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() son rakamı 5 olanlar: ya ben bunlara dicek bişi bulamıyorum ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Son rakamı 7 olanlar: bunlara sözz yok!!! aklı başında ağır başlı hoş lardır ![]() ![]() ![]() son rakamı 8 olanlar: delikanlıı bunlara denirrr beee son rakamı 9 olanlar: bunlar böyle ağlayan zırlayan çokk acayip alıngandırlar ![]() ![]() ![]() Alıntı ![]()
![]() |
Cevap : T.C. Kimlik Nonuzun Son Rakamına Göre Kişiliğiniz |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : T.C. Kimlik Nonuzun Son Rakamına Göre Kişiliğinizson rakamı 6 olanlar: sevecen,sempatikk,komikk,,,acayip ötesi deli bi tiptelerdir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : T.C. Kimlik Nonuzun Son Rakamına Göre Kişiliğiniz |
![]() |
![]() |
#3 |
delishhhh
|
![]() Cevap : T.C. Kimlik Nonuzun Son Rakamına Göre Kişiliğinizson rakamı 6 olanlar: sevecen,sempatikk,komikk,,,acayip ötesi deli bi tiptelerdir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() galiba doğru:) |
![]() |
![]() |
|