Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
taşı, unakit

Unakit Taşı

Eski 10-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Unakit Taşı

Unakit Taşı

“ Değerli Taşlar ve Taşların Faydaları ”

Taş : Unakit

Sertlik Derecesi : 6 - 7

Kimyasal Yapısı : SiO2+Ca2(Fe,Al)Al2

Özgül Ağırlığı : 2,8 - 3,2

Burçlar :

Çakralar : Güneş sinirağı, Kalp

Temizleme :

Yükleme :

Kısaca

Pembe feldspar, yeşil epidot ve kuvarsın birarada oluşturduğu bir yapıya sahiptir

Unakit taşı Unakit

Unakite, Unakit

Unakit Taşının

Fiziksel Etkileri

* Kadınlar üzerinde özellikle hamilelik dönemlerinde faydalı etkileri vardır

* Kalbi ve dolaşım sistemini uyarır

Unakit Taşının

Metafiziksel ve Psikolojik Etkileri

Unakit taşı

* Dengeleyici özelliklere sahip bir taştır Üzerimizdeki duygusal, zihinsel ve ruhsal etkileri birleyerek kendimizi merkezde bulmamıza yardım eder Bu özelliğinden dolayı huzur ve mutluluk arayan kişiler için harika bir taştır

* Duygusal, zihinsel, ruhani ve fiziksel sorunların kaynağını farketmemizi sağlayarak bunları iç huzurunuza tehdit olmadan önce çözebilme imkanını sağlar

* Kişiyi geçmişte yaşamaktan kurtaran, şimdiki anı yaşamanızı sağlayan bir taştır Gelişmemize engel olan, kendimizden kaynaklanan, zihinsel engellerimizden kurtulmamıza yardımcı olur

* Unakitin enerjisi kendimizi sevmemize yardımcı olur

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com