10-11-2009
|
|
yesimciwciw
|
Seviyorum Seni
Seviyorum seni
Seviyorum seni, Belki akşamki o çekilmez hüznüm Belki, sabahki güneş ışınlarının parıltıları güzüm, Seni sevmem yarınım belki, biter ya da sürer dünüm Yarınlarım sel oldu, on yıl oldu on be gülüm Çekilmez dertlerime bir yumurta daha kırıyorum Ama sen yoksun işte tuzsuz bibersiz olmuyor sevdam Sensizlikten son günlerimi tüketiyorum, Allahıma Vildan Tüketiyorum, eritiyorum, kara kışta ki kardan adamımı Yüreğim gülüyor son kez, sensiz ölüme razımı, Sakarya ağlıyor! Nehrine doğru akıyor gözyaşları Hiç üzülme diyen var mı? kiminin yurtları, kiminin aşları, Düşünen var mı? benim dertli divane aşkım arı Seviyorum seni, Belki seni sevmek bana bahşedilmişçesine Belki kumrallığın, yüreğimi örtercesine Gözlerin, yakıyor yüreğimi, unutturuyor mat geçmişimi Görülenimi kaldı geçmişin, ne yapayım mişini Gözlerim, olanlara hesap sorarcasına doluyor Edebiyatımı güzelleştiren müge, açmaz oldu soluyor Neyleri dinliyorum hıçkırıkları sakinleştirilmiş Neyleri duydum, acı çekmek kişiselleştirilmiş Ama seni sevmek bunlar olsa gerek Bana yaratandan gelmiş severek Seviyorum seni, Kalbim çarpıyor, yıkılıyordum Ben böyle değildim eskiden heyecanlanmıyordum Üstü açık cerihamın derdini sarmasan da İlgilenmesen de, beni gördüğün o kadar anda Seni sevdiğimi dünya öğrendi, sen yinede bilmezsen, Öğretmeye çalışırım ölene kadar, kaygılanma sen Zorlamam sevmiyorsun beni geçmişimde Yalvarmam ben, sev diye beni geleceğimde Kim demiş ki benim sevdam az Seni delicesine seviyorum Duy artık eyy beyaz!!