Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
implant, istiyorum, kadardır, süresi, tedavi, toplam, yaptırmak

İmplant Yaptırmak İstiyorum, Toplam Tedavi Süresi Ne Kadardır

Eski 10-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Implant yaptırmak istiyorum, toplam tedavi süresi ne kadardır?

implant operasyonlarının günümüzde sadece yarım saat içinde yapılması bile mümkün oluyor Diş ve kemik yapınıza göre belirlenen operasyon sekline göre toplam süre değişir Genelde birinci operasyondan sonraki 3ayda işlem bitirilir

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-16-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Günümüzde eksik dişleri olan insanların protezden kurtulmak için yaptırdıkları implant yaygınlaştıÇene Kemiğinde yer olan hastaya yapılan implant ağrısız bir şekilde yarım saat kadar sürmektedirİmplant yerleştirildikten sonra hasta herhangi bir komplikasyonla karşılaşmadığı sürece ortalama 2 yada 2,5 ay sonrasında üst yapısı yerleştirilip implantını kendi ana dişi gibi kullanmaya başlar

Özel Bir İnci Bahçeşehir Ağız Diş Sağlığı Merkezi BAHÇEŞEHİR/İSTANBUL

Site içeriğine eklenen bilgiler destek sağlamak içindir Hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi, tanı ve teşhis koyması yerine geçmez

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-16-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

İmplant yaptırmak istiyorsanız Ben Özel Bir Ağız ve Diş Saağlığı Hastanesinde Görevliyim Size yardımcı olabilirim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com