Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
beslenme, dengeli, diyeti

Dengeli Beslenme Diyeti

Eski 10-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dengeli Beslenme Diyeti

Dengeli Beslenme Diyeti

Merhaba sevgili ziyaretçilerimiz bu diyet sizler için buyrun

Çok işe yarayacağına inandığım yeni bir programa başlıyorum Bu; 2003 yılında aldığım Dr Joel Fuhrman'ın "Yaşamak İçin Ye" isimli kitabında yazan yeme biçimi O dönemde sürekli seyahat halinde olduğumdan çok istememe rağmen uygulayamadığım bir şeydi Şu anki yaşam tarzım daha uygun olduğundan, 02012008 Çarşamba günü itibariyle başlamış olacağım Bu şekilde 6 hafta içinde en az 9 kilo verilebileceğini söylüyor Kitaba önsöz yazan Dr Mehmet Öz de, tam olarak uygulandığında başarılı olacağına dair hiçbir şüphesi olmadığını söylemiş Bunu sizlerle de paylaşmak istedim

Ancak yazılması gerektiğini düşündüğüm şeyler uzun olduğundan, ve benim değil bunları yazmak tarayıp aktarmak için bile zamanım olmadığından, kitabın konu ile ilgili sayfalarının resimlerini koyacağım Bu görüntü kirliliğinden dolayı beni affedeceğinizi umuyorum

Bu progamın sizlerin de işine yaramasını diliyorum

Ancak herkese tavsiyem, yine de kitabı alıp okumalarıdır Beslenme ile ilgili o kadar çok faydalı bilgi içeriyor ki

Fırsat buldukça gelişmeleri yazmaya çalışacağım En azından, 6 hafta sonra kesin sonucu yazacağım

Hepinize, ince, sağlıklı, ve mutlu bir yıl diliyorum

Bir de not düşeyim, kilo çizelgemi değiştirme fırsatım henüz olmadı 01012008 itibari ile 70,1 kg olarak diyete başlıyorum Hedef 6 hafta sonra en azından 61,1 olmak

EK:
Arkadaşlar, kilomdaki değişimleri ilk sayfadan sizlerle paylaşmamın daha doğru olacağını düşündüm Bu sebeple bu kısma ara ara ekleyeceğim

[/center]

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com