Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
angelina, çayı, jolie, zayıflama

Angelina Jolie Zayıflama Çayı

Eski 10-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Angelina Jolie Zayıflama Çayı

Angelina Jolie zayıflama çayı

Bir süre Angelina Jolie doğum yapmıştı Doğal olarak doğumdan sonra fazla kiloalarla karşı karşıya gelen Angelina Jolie, bir gezi için gittiği Afrika’ da yağ yakım hızını arttıran bir çay keşfetti

Afrikalı yerlilerin ” Angelina abla, sana bir bitkisel çay hazırlayalım, 2-3 haftaya tığ gibi olursun” demeleri üzerine Angelina Jolie yerlilerin önerdiği çayı içerek 21 gün içerisinde 11 kilo verdi

Tahmin ediyorum ki siz de Angelina Jolie’ nin çayını merak ettiniz Acaba ben de Angelina gibi zayıflayabilir miyim dediniz Ben de sizi merak içinde bırakmamak için Angelina Jolie’ nin zayıflama formülünü veriyorum:

** İlk adım olarak taze ve küçük boylu bir zencefili soyuyorsunuz Daha soyduğunuz bu zencefili 2 fincan suda kaynatıyorsunuz(6 dakika boyunca) daha sonra bu karışımın içerisine 2 diş dövülmüş sarımsak , 2 çay kaşığı bal ve en son olarak 2 çay kaşığı limon çayı koyuyorsunuz Bu karışımı iyice karıştırdıktan sonra soğumaya bırakıyorsunuz

Çayımız soğuduktan sonra içebilirsiniz Ayrıca bu çaydan günde 2-3 fincan içmelisiniz Bu işi sporla da pekiştirirseniz çok daha muntazam sonuçlar elde edebilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com