![]() |
Dejavu Nedir? |
![]() |
![]() |
#1 |
dejavu2009
|
![]() Dejavu Nedir?Dejavu Nedir? Her insan zaman zaman yaşadığı bir olayı yaşamış, veya gördüğü bir yeri daha önce görmüş gibi hisseder ![]() Her insan zaman zaman yaşadığı bir olayı yaşamış, veya gördüğü bir yeri daha önce görmüş gibi hisseder ![]() ![]() ![]() Ara sıra olan bu durum normal kabul edilir ![]() ![]() Dejavu beyin ve sinir sistemi ile ilgilenen doktorların hep ilgi odağı olmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yine yapılan araştırmalarda kadın ve erkek arasında anlamlı bir fark saptanmamıştır ![]() ![]() Dejavu olayının sık yaşanması, bir tür sara hastalığının,belirtisidir ![]() ![]() ![]() Doç ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Dejavu Nedir? |
![]() |
![]() |
#2 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Dejavu Nedir?Yüce bilim daha iyisini bilir ama geçmiş dönemde bende yaşadığım anı daha önceden yaşamışım hissine kapılırdım,buna bir anlam verememiştim taaaa ki rüyalar konusunda bir anlatımı dinleyene kadar,söylendiğine göre 3 türlü rüya varmış,1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Dejavu Nedir?Bilimsel açıklamayı okudum beni pek tatmin etmedi doğrusu ![]() ![]() ![]() çünkü bu olayı çok yaşadım ![]() ![]() ![]() yapacağı şeyi saliseler önceden bilmek ilginç ve o kadarda özel bir şey olsa gerek ![]() ![]() ![]() ben bazen bunu çok düşünüyorum ![]() neden böyle düşündüm derseniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu söylediğim gerçekten olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Dejavu Nedir?dejavu olayında aslında dinende bir açıklaması var tam hatırlamamakla birlikte şöyle olduğunu duymuştum Allah biz daha dünyaya gelmeden önce aslında tüm dünyada yaşadıklarımızı bize göstermekteymiş ve bazı seçenekleri bize sunarmış aslında yaşam tarzımızı kendimiz daha doğmadan farklı bir alemde seçermişiz bu olayda da yani bu seçme olayından sonra kader ve kaza devreye girermiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|