![]() |
Meyveleri Kabukları İle Tüketin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meyveleri Kabukları İle TüketinMeyveleri Kabukları İle Tüketin Elma, armut, incir gibi kabuklu meyvelerin, güneşten sağladıkları renk maddelerindeki vitamin değerleri dolayısıyla kabuklarıyla tüketilmesi gerektiği belirtildi ![]() ÇANAKKALE - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Mühendislik Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof ![]() ![]() ![]() Meyvelerdeki renk maddelerinin tümünün, antikanserojen olduğu için kabuğuyla tüketilmesinin önemli olduğunu vurgulayan Bilişli, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kabukları, meyvelerin doğal koruyucu unsurudur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|