Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Kişisel Gelişim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başarı, edilir, elde, ile, kesin, koçluğu, kuantum, sınavlarda, öğrenci

Kuantum Öğrenci Koçluğu İle Sınavlarda Kesin Başarı Nasıl Elde Edilir

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kuantum Öğrenci Koçluğu İle Sınavlarda Kesin Başarı Nasıl Elde Edilir

Kuantum öğrenci koçluğu ile sınavlarda kesin başarı nasıl elde edilir

Başarılı olma teknikleriyle yeteri kadar donatılmamış öğrenciler, “anlatılan konuları anlamıyorum, sınavda heyecanlandım, bildiklerimi unuttum, ne yapsam aklımı veremiyorum, sınava girmekten korkuyorum” gibi bahaneler uydururlar Bu bahaneler başarısız olma, küçük düşme, kendini değersiz hissetme gibi olumsuz duygulardan kaçınmak içindir

Kuantum öğrenci koçluğundaki teknikler, yerinde ve doğru olarak kullanılırsa, öğrencilerin motivasyonu ve başarıya ulaşmaları sağlanır

Öğrencilerin korku, kaygı gibi olumsuz duygular içinde olması, onların ders çalışmaya direnç göstermelerine sebep olur

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com