Var Mısın Yok Musun'Da Gözyaşı |
|
|
#1 |
|
yesimciwciw
|
Var Mısın Yok Musun'Da Gözyaşı![]() VAR MISIN YOK MUSUN'DA GÖZYAŞI Var mısın Yok musun'da dram ![]() "Kork benden Hamdi Bey" diyen Aydın yarışma sonunda yıkıldı, gözyaşlarına boğuldu![]() Var mısın Yok musun'nda kelimenin tam anlamıyla dram yaşandı ![]() Aydın teselli parası bile alamadan yarışmadan ayrıldı![]() ![]() Pazarcılık yapan ve borçlarını kapatmak isteyen Aydın'ın hayali yıkılınca gözyaşlarını tutamadı ![]() ![]() Yarışmaya çok iyi başlayan Aydın üst üste mavi kutuları açtırdı Keyfi yerindeydi Aydın'ın "Kork benden Hamdi bey" diyerek etrafına pozitif enerji veriyordu![]() Üstelik "500 bine varım" yazılı tişörtle gelmişti yarışmaya ![]() Ama ne olduysa son yedi kutudan sonra oldu![]() Son yedine girerken Hamdi Bey'in 101 bin TL'lik teklifini geri çevirdi ![]() 5 kırmızı iki mavi kutuyla son yediye giren Aydın için bundan sonrası kabustu ![]() Önce üst üste 3 kırmızı kutu açtırdı![]() Son dörde 100 bin TL ve 500 bin TL olmak üzere iki kırmız ve iki mavi kutuyla girdi Hamdi Bey'in 57 bin TL'lik teklifini de kabul etmedi![]() Ancak Aydın üstü üste 2 kırmızı kutu daha açınca yıkıldı Uzun süre kendine gelemeyen Aydın'ı eşi teselli etti Aydın'ın konuşması herkesi hüzünlendirdi:"Nefsime yenildim 75 bin TL yeterdi Çok büyük bir imtihan O soğuklardan kurtulurdum Belli yaştan sonra pazarcılık zor Çalışarak göremem Hayatımınen büyük hayatını yaptım Bıktım artık o farura bu fatura![]() Böyle mi yaşayacağım Sokakta yaşıyorum bakkalara borcum var Eskiden çok iyiydim "
|