![]() |
Çardak Kebabı Kebab Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çardak Kebabı Kebab TarifiKullanılan malzemeler :Süre N/A Zorluk Derecesi: N/A Kaç Kişilik 4 1/2 kg ![]() 2 Baş Soğan 4 Diş Sarmısak 2 Domates 3 Sivribiber 2/3 Su Bardağı Süt 5 Çorba Kaşığı Un 1 Yumurta Tuz, Karabiber Kekik 1 Dilim Taze Kaşar[*]Ketçap ya da SalçaTarifin HazırlanışıÖncelıkle kuşbaşı kuzu etini; soğan, sarmısak, domates, biber ile su, tuz ve yağını ekleyerek pişirin ![]() ![]() Unu, yumurtayı ve sütü iyice çırpın ![]() ![]() ![]() ![]() Krebi bir kaseye koyarak pişen etleri içine yerleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Çardak Kebabı Kebab Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çardak Kebabı Kebab TarifiÇOBAN KAVURMA Malzemeler Yarım kilo kuzu kuşbaşı et 2 çorba kaşığı tereyağı ( yada 1 çay bardağı zeytinyağ ) 10 adet mantar 4 diş sarımsak ÇOBAN KAVURMA TARİFİ Tencereye 2 çorba kaşığı tereyağı ya da tercihinize göre 1 çay bardağı sıvıyağ koyun ve ısıtın (etinizin yağlılık oranına göre bu miktarı değiştirebilirsiniz) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Püf Noktası Kuzunun yarım yağlı ve sinirsiz olmasına özen gösterin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|