yarım kilodan biraz fazla brüksel lahanası (bulabildiğiniz en taze lahanaları seçin)
3 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
2-3 yemek kaşığı taze sıkılmış limon suyu
2 yemek kaşığı doğranmış taze soğan
2-3 tutam tuz
1 su bardağı taze fındık
50gr tuzlu eski kaşar, rendelenmiş
Hazırlanması:[*]Fındıkları çok az dövüp tavada hafifçe kavurun Lahanaları rendenin en büyük (tek bıçaklı) tarafında incecik rendeleyin Servisten 5 dakika önce geniş bir kaba alıp zeytinyağı, limon suyu, soğan, tuz ve fındıklarla karıştırın Tuzu fazla koymayın çünkü peynir tuz tadını arttıracak[*]Rendelenmiş peyniri ekleyip bir iki kez karıştırın
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.