![]() |
Kilis Kebabı (6 Kişilik) Tarife Ait Bilgiler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kilis Kebabı (6 Kişilik) Tarife Ait BilgilerKilis Kebabı (6 Kişilik) Tarife ait bilgiler MALZEMELER 1 Kg Patlıcan 750 Gr Orta Yağlı Kıyma Sıvı Yağ Tuz, Karabiber, Yenibahar Su 2 Adet Soğan 2 Adet Dolmalık Yeşil Biber 2 Adet Dolmalık Kırmızı Biber 1 Adet Limon 1 Tatlı Kaşığı Toz Şeker 1 Çorba Kaşığı Domtes Salçası 1 Çorba Kaşığı Biber Salçası 4-5 Adet Domates HAZIRLANIŞI Patlıcanları bol suyla yıkayın ![]() ![]() ![]() Kıymayı geniş bir kaba alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrı bir tencereye sıvı yağı alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Su kaynamaya başladığında tuz,karabiber,yenibahar ve 1 adet limonun suyunu ekleyin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|