![]() |
Talaş Kebabı (6 Kişilik) Tarife Ait Bilgiler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Talaş Kebabı (6 Kişilik) Tarife Ait BilgilerTalaş Kebabı (6 Kişilik) Tarife ait bilgiler MALZEMELER Milföy Hamuru İçin: 2 1/4 Su Bardağı Un 1 Yumurta 1 Tatlı Kaşığı Tuz 1 Tatlı Kaşığı Sirke 1 Tatlı Kaşığı Tereyağı 1/2 Su Bardağına Yakın Su 9 Çorba Kaşığı Margarin Yada Tereyağı Hamuru Açarken Kullanmak İçin: 1/4 Su Bardağı Su Börek Harcı İçin: 1/2 Kg Kol Veya But Kısmından Kemiksiz Ve Yağsız Koyun Eti 1 Orta Boy Soğan 1 Çorba Kaşığına Yakın Tereyağı Yada Margarin 1 Çay Kaşığı Tuz 1 Tatlı Kaşığı Domates Salçası 1 Su Bardağı Su 1 Tatlı Kaşığı Toz Şeker 1 Çay Kaşığı Kuru Nane Böreklerin Üstüne: 1 Yumurta Sarısı HAZIRLANIŞI Etlerin sinirli kısmını temizleyin,incecik şeritler halinde kesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salçayı ardından da suyu ve toz şekeri koyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|