Kabaklı Kebap (4 Kişilik) Tarife Ait Bilgiler |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kabaklı Kebap (4 Kişilik) Tarife Ait BilgilerKabaklı Kebap (4 Kişilik) Tarife ait bilgiler MALZEMELER 1 Soğan 1/2 Tatlı Kaşığı Kırmızı Toz Biber 4 Çorba Kaşığı Limon Suyu 4 Çorba Kaşığı Zeytinyağı 2 Diş Sarmısak 4 Kabak Maydanoz, Dereotu Tuz, Karabiber HAZIRLANIŞI Fırını 175 dereceye ayarlayıp önceden altın Soğanı soyup küçük küpler halinde doğrayın![]() Bir kasede soğan, kırmızı biber, tuz, karabiber, 2 çorba kaşığı limon suyu ve zeytinyağını karıştırın ![]() Bir fırın tepsisini yağlayın Kabağı iyice yıkayıp ayıkladıktan sonra uzunlamasına dilimler halinde doğrayın Kabak dilimlerini tepsiye yerleştirip soğanlı karışımı üzerinde paylaştırın Fırına verip orta bölmede 15 dak kadar pişirin![]() Fırından aldığınız kabak dilimlerini bir servis tabağına yerleştirin Üzerinde, kalan limon suyunu gezdirip kıyılmış maydanoz ve dereotu ile süsleyip servis yapın![]() |
|
|
|