![]() |
Tas Kebabı Tarife Ait Bilgiler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tas Kebabı Tarife Ait BilgilerTas Kebabı Tarife ait bilgiler MALZEMELER 600 gr Kuzu kuşbaşı 30 gr margarin 100 gr Soğan 1 Çorba kaşığı Domates salçası 1 tatlı kaşığı Tuz Baharat torbası 1 ![]() HAZIRLANIŞI Ön hazırlık olarak soğanı ayıklayıp, kuşbaşı doğrayın ![]() Yağı, orta boy bir tencerede, orta ateşte eritin ![]() ![]() Ateşi açın ![]() ![]() ![]() ![]() Salçayı katın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tenceredeki malzeme suyunu çekince, kalan 1 1/2 bardak sıcak suyu koyup, yine ağır ateşte, yaklaşık 20 dakika, etler yumuşayıncaya kadar pişirin ![]() ![]() ![]() Bu arada kebab suyunu çekecek olursa, bir miktar sıcak su ilave edebilirsiniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|