Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kebabı, resimli, tarifi, tas, tavşan

Tavşan Tas Kebabı Tarifi Resimli

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavşan Tas Kebabı Tarifi Resimli




Tavşan Tas Kebabı Tarifi Resimli

Tavşan Tas Kebabı ,

Tavşan Tas Kebabı nasıl yapılır,

Tavşan Tas Kebabının Tarifi






Malzemeler
  • 1 ada tavşanı
  • 1 çorba kaşığı margarin yağı
  • 100 gram arpacık soğanı
  • 2 bardak et suyu, 1 defne yaprağı
  • 4 çorba kaşığı zeytinyağı
  • birkaç yaprak adaçayı, tuz, karabiber ve kekik

Tavşan Tas Kebabı yapılışı

Tavşanın derisi yüzüldükten içi temizlendikten sonra başı ve ayakları kesilip atılır Tavşanın geri kalan kısmı küçük parçalara doğranır Bu parçalar, içinde margarin yağı, zeytinyağı, defne ve adaçayı yaprağı bulunan bir tencereye konur ve kuvvetli bir ateşte karıştırılarak kavrulur Tavşan eti iyice kızarınca üzerine sıcak et suyu da katılır ve tencerenin kapağı örtülerek orta ısılı ateşte yarım saat pişirilir Yarım saatin sonunda tencereye kabukları soyulmuş tüm arpacık soğanları atılır Ateşin ısısı biraz daha azaltılır ve soğanlar iyice pişinceye kadar tencere ateşte tutulur Soğanlar pişince yemek servis tabağına boşaltılır ve sıcak sıcak servis yapılır



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.