|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
lezzetli, pişilir, pişirme, yemekleri, yöntemleri |
![]() |
Et Yemekleri Nasıl Pişilir - En Lezzetli Et Pişirme Yöntemleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Et Yemekleri Nasıl Pişilir - En Lezzetli Et Pişirme YöntemleriEt yemekleri nasıl pişilir - En lezzetli et pişirme yöntemleri Et yemekleri nasıl pişilmeli, En lezzetli et pişirme yöntemleri Daha lezzetli ve yumuşak etler pişirmek ister misiniz? Bunun için birkaç öneriyi dikkate almanız yeterli ![]() Daha lezzetli bir yemek için etinizi terbiye edebilirsiniz ![]() ![]() ![]() Öncelikle etleri nasıl pişireceğinize karar vermelisiniz ![]() ![]() Etiniz ne kadar yağlı olursa o kadar yumuşak olur ![]() ![]() ![]() Etin 1,5 cm’den daha ince dilimlenmiş olmamasına dikkat edin ![]() ![]() Bifteğiniz 4 cm’den kalın ise bıçakla üzerine küçük yarıklar açın ![]() ![]() ![]() Bifteği pişirmeden önce oda sıcaklığında olmasına dikkat edin ![]() Tavayı ya da ızgarayı etleri yerleştirmeden önce ısıtın Daha lezzetli bir yemek için etinizi terbiye edebilirsiniz ![]() ![]() ![]() 2,5 cm kalınlığındaki pirzola, biftek ya da t-bone pişirecekseniz öncelikle ızgarayı ısıtın ve etleri yerleştirdikten sonra, sıcaklığı orta seviyeye (70ºC) getirin ![]() ![]() ![]() ![]() Bonfile pişireceksiniz, geceden marine edip buzdolabında bekletmenizde yarar vardır ![]() ![]() ![]() Tenderloin ve madalyon cinsi eti ise 1 saatten fazla marine etmemelisiniz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|