![]() |
Kızartma Yaparken Balık Kokusu İçin Pratik Bilgiler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kızartma Yaparken Balık Kokusu İçin Pratik BilgilerKızartma Yaparken Balık Kokusuna Öneriler Kızartma yaparken ağzı açık bir kabın içerisinde kokulu yumuşatıcı deterjanı kaynatın ![]() ![]() Balık kızartılırken ağzı açık bir kabın içine su, limon suyu veya sirke, defne yaprağı, tarçın çubuğu ve karanfil konulup kaynatın ![]() Kızartma tavasına yağ koyduktan sonra yağın içine bir tane limon sıkın ![]() Kızartma tavasını kaynar suyla yıkamayın ![]() ![]() ![]() Ellerinize sinen balık kokusundan kurtulmak için elinizi demli çayla yıkayın ya da bir limonu ikiye kesip ellerinizi onunla ovun ![]() Sırrı gözlerinde Balığın tazesini anlamak için solungaçlarına ve gözlerine bakmak lazım derler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|