![]() |
Ilginç Kehanetler… |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Ilginç Kehanetler…ilginç kehanetler… Komik kehanetler Geleceği göremeyen bilim adamları ve yazarların şimdi bizlere oldukça komik gelen kehanetlerini sizler için derledik ![]() ![]() Televizyon 6 ay içinde piyasadan silinecek “Radyonun geleceği yok” Lord Kevin – İskoçyalı fizik alimi “Artık yeni hiçbir şey yok ![]() ![]() Charles H ![]() “Denizaltıların savaşta ne ise yarayabileceğini anlayamadım ![]() ![]() H ![]() ![]() “Atlar her zaman kullanılacaktır ![]() ![]() Henry Ford’un kredi talebi üzerine otomotiv sektörünün geleceği konusunda ekspertiz veren bir banka müdürü 1903 “Uçaklar hoş oyuncaklar ![]() ![]() Maresal Ferdinand Foch, I ![]() “Artistlerin konuşmalarını kim duymak ister ki?” Harry M ![]() ![]() “Televizyon en geç altı ay içinde piyasadan silinecektir ![]() ![]() Daryik F ![]() “Bilgisayarlar gelecekte belki sadece 1,5 ton ağırlığında olacaklar ![]() Popular Mechanics Dergisi – 1949 “Sound’larını beğenmedim,ayrica gitar gruplarının modası geçti ![]() Decca Record Plak Firmasının bir yöneticisi ![]() Beatles’lar hakkında – 1962 “İnsanların büyük çoğunluğu için tütün tüketimi gayet sıhhi bir şeydir ![]() Doktor Ian G ![]() “İnsanların evlerinde bilgisayar bulundurmaları için herhangi bir neden göremiyorum ![]() Kenneth Olsen, Digital Equipment Corp ![]()
![]() |
|