![]() |
İşte Benim Gördüğüm Rüya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İşte Benim Gördüğüm RüyaARKADAŞLAR BİR RÜYA GÖRDÜM VE PAYLAŞMAYI HİSSETTİM YORUMLARINIZI ALABILIRIM Ben bir polis memuruyum , daha sonra emre (en yakın arkadaşım) ile birlikte evimizin yanındaki camiye cumaya gidiyoruz ![]() namaz kılmak ıcın duruyor ![]() namazı kılmaya calışıyorlarda ben kıbleye dondum o sekılde namaz kılmaya basladım egıldımde her bır kımsenın bır tarafı bana gelıyordu sonra 2 ![]() çıkmaya başladı ![]() - Selemunaleykum ![]() zorlayacakları yere göturuyorlardı adam useme bın ladıne benzıyordu aynı zıhnıyetteymıs cihad dıyor ve herkesı yanı kafırlerı beraber oldurmayı teklıf edıyordu bana,kabul etmıyorum ve kaçıyorum ordan bır sekılde ayrılıyorum çok korkmuştum fazlasıyla ![]() eve gidiyorum ama çok korkmuştum önceden annem sokakta rahat ettıgım ıcın yerımı sokaga yapardı o gunden sonra cok korktugumdan dolayı bır daha gecemedım o camının yanından ![]() dıye uzuluyordum çok korktum ![]() diye hızlıca kosarak gıdıyorduk yolumuza engeller cıktı hepsının uzerınden atlayıp gecerken 3 ![]() bırturlu bırakmıyordu beni ve en sonunda kurtulmuştum ![]() yusufa buzdolabından bırseyler hazırlıyordum yemesı ıcın o arada holde dolanırken bır baktımkı aynı adam kur'an okuyordu ve bıtırdı hiç bozmadan Allah kabul etsin dedim sağol dedi ![]() ![]() raftan bıcak aldım elıme ve belıme koydum ne olur ne olmaz dıye kardesımı korumak ıcın ![]() sonrasında adamın duştan çıktığını gördüm ve Uyandım ![]() Bu rüyayı 04 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|