Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji > Rüya Tabirleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gördüğüm, işte, rüya

İşte Benim Gördüğüm Rüya

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İşte Benim Gördüğüm Rüya

ARKADAŞLAR BİR RÜYA GÖRDÜM VE PAYLAŞMAYI HİSSETTİM YORUMLARINIZI ALABILIRIM

Ben bir polis memuruyum , daha sonra emre (en yakın arkadaşım) ile birlikte evimizin yanındaki camiye
cumaya gidiyoruzyer kalmadığından merdivenlerde namaz kılanlar bile vardı emre merdivenlerde
namaz kılmak ıcın duruyorbı garıplık sezıyorum bırcok kımse kıblenın aksıne yonelmıs
namazı kılmaya calışıyorlarda ben kıbleye dondum o sekılde namaz kılmaya basladım egıldımde
her bır kımsenın bır tarafı bana gelıyordu sonra 2 rekatta herkes bıtırdı namazını ve dısarı
çıkmaya başladıama bazıları cıkmadı ve bırı sol koluyla boynumdan tuttu ve kulagıma fısıldadı
- Selemunaleykum tabı namazımı bozmak mecburıyetınde kaldım benı zorla işkence yapacakları
zorlayacakları yere göturuyorlardı adam useme bın ladıne benzıyordu aynı zıhnıyetteymıs
cihad dıyor ve herkesı yanı kafırlerı beraber oldurmayı teklıf edıyordu bana,kabul etmıyorum
ve kaçıyorum ordan bır sekılde ayrılıyorum çok korkmuştum fazlasıyladaha sonra
eve gidiyorum ama çok korkmuştum önceden annem sokakta rahat ettıgım ıcın yerımı
sokaga yapardı o gunden sonra cok korktugumdan dolayı bır daha gecemedım
o camının yanındandinde zorlama yoktur dıye soylenıyorum bunlar neden boyle yapıyor
dıye uzuluyordum çok korktumsonra dışarı çıktım yusufla beraber(ufak kardeşim) bızı takıp etmesınler
diye hızlıca kosarak gıdıyorduk yolumuza engeller cıktı hepsının uzerınden atlayıp
gecerken 3 engelde ben bır agacın dalına takıldım ayagımdan yakalamıstı benı
bırturlu bırakmıyordu beni ve en sonunda kurtulmuştumsonra evimize gırdık
yusufa buzdolabından bırseyler hazırlıyordum yemesı ıcın o arada holde dolanırken
bır baktımkı aynı adam kur'an okuyordu ve bıtırdı hiç bozmadan Allah kabul etsin dedim
sağol dediçok korktum yıne neden aynı yerdeyız bızım evımız o camının ıcındeydısonra
raftan bıcak aldım elıme ve belıme koydum ne olur ne olmaz dıye kardesımı korumak ıcın
sonrasında adamın duştan çıktığını gördüm ve Uyandım

Bu rüyayı 04052011 tarıhınde gördumuyandığımda saat sabah 530'du

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com