Çinekop İzgara Tarifi - Çinekop İzgara Yapılışı - Çinekop İzgara Nasıl Yapılır - Çinekop İzgara |
10-15-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çinekop İzgara Tarifi - Çinekop İzgara Yapılışı - Çinekop İzgara Nasıl Yapılır - Çinekop İzgaraÇinekop Izgara Tarifi - Çinekop Izgara Yapılışı - Çinekop Izgara Nasıl Yapılır - Çinekop Izgara Malzemeleri MALZEMELER 1 kg Çinekop 2 tatli kaşığı tuz 2 yemek kaşığı zeytinyağı YAPILIŞI Balığı temizleyerek, tuzlayın ve süzgeçte 15 dakika bekletin Bu arada izgarayı yağlayıp, balıklari yerleştirin Kömür ateşinde veya elektrikli ızgarada 15 dakika kadar pişirin 2 Tarif 12 adet çinekop balığı Az ayçiçek yağı Tuz Limon Kırmızı soğan Balıkları ayıklayıp ortasını çizin Yağlayıp, tuzlayıp ızgaraya koyun Bir tarafı pişmeden çevirmeyin, dağılır Teflon tavada da aynı pişer Kırmızı soğan ve limonla servis yapın |
|