![]() |
Hamsi Tuzlama Yemek Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hamsi Tuzlama Yemek TarifiMALZEMELER 1 ![]() 2 kg hamsi 2 kiloluk ağırlık (taş) 3-4 defne yaprağı HAZIRLANIŞI Hamsilerin başlarını koparın ve içlerini iyice temizleyin ![]() ![]() Hamsinin boyuna uygun bir kavanoza bir kat hamsi, bir kat tuz ve aralara defne yapraklarını yerleştirerek hamsiyi istif edin ![]() ![]() Yaklaşık 1,5 ay sonra yenecek kıvama gelecektir ![]() ![]() ![]() İlkbahar ve yaz ayları Marmara hamsisi için uygundur ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Hamsi Tuzlama Yemek Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hamsi Tuzlama Yemek TarifiSİ KUŞU Malzemeler 1 kg hamsi 1 demet taze soğan 1 kase mısır unu 2 soğan, 3 yumurta Yarım demet maydanoz 1 dolmalık kırmızıbiber Kuru nane, Tuz, karabiber HAMSİ KUŞU TARİFİ Hamsileri temizleyip fileto haline getirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|