Kiremitte Mantarlı Levrek Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kiremitte Mantarlı Levrek TarifiKiremitte Mantarlı Levrek Tarifi Malzeme : * 2 adet levrek * 1 soğan * 1 kase mantar * 2 defne yaprağı * tane karabiber * limon * sıvıyağ * tuz o Üzeri için: o Kaşar peyniri Hazirlanisi : Levreklerin orta kemiklerini çıkartıp her birini birer güveç kabına alın Diğer tarafta soğan ve mantarları doğrayın Sıvı yağda soteleyin![]() Üzerine tane karabiber ve defne yaprağı da ekleyin Tuzunu ayarlayıp bu harcı iki balığın üzerine paylaştırın![]() En son üzerine kaşar peyniri rendesi serpin Balığın kuyruk ve ağız kısmına birer parça limon koyup fırında üzeri nar gibi kızarana kadar pişirin ve sıcak servis yapın![]() |
|
|
|