|
|
Konu Araçları |
alabalık, tarifi, tuzda, yapılışı |
Tuzda Alabalık - Tuzda Alabalık Tarifi - Tuzda Alabalık Yapılışı |
10-15-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tuzda Alabalık - Tuzda Alabalık Tarifi - Tuzda Alabalık YapılışıTuzda Alabalık MALZEME 4 adet alabalık 5 adet mantar (orta boy, kıyılmış) 1 yemek kaşığı tereyağ 2 diş sarmısak 2 adet defne yaprağı 1 futam maydanoz 4 dilim limon 8 adet yumurta beyazı 3 kg tuz YAPILIŞI Kıyılmış mantar, limon, sarımsak, defne yaprağı, maydanoz ve tereyağını balıkların göğüs kısmına dolduralım Tepside tuzu yumurta beyazı İle karıştırarak balığı tamamen kapatacak şekilde sıvayalım Daha sonra ftrında 180DC’de yirmi dakika pişirip tuzları kırarak servis edelim |
|