Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
palamut, taratorlu, tarifi, tava

Taratorlu Palamut Tava - Taratorlu Palamut Tava Tarifi

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Taratorlu Palamut Tava - Taratorlu Palamut Tava Tarifi




Taratorlu Palamut Tava

Malzemeler
* 1 tane palamut
* 1,5 su bardagı zeytinyağı
* 1 çay fincanı ceviz
* Yarım su bardağı un
* Yarım su bardağı sirke
* 3-4 yumurta kadar bayat ekmek içi
* 4 diş sarımsak




Hazırlanışı
Balıkları temizledikten sonra, 2 cm kalınlığında yuvarlak dilimler halinde kesin Tuzladıktan sonra kağıt üzerinde unlayıp bir tavada kızdırılmış zeytinyağında kızartın Kağıt üzerine çıkartıp yağını emdirin Sonra servis tabağına yerleştirinKızartma yağı olarak zeytinyağı kullanmanız tat açısından çok yararlı olacaktır
Taratorun hazırlanışı : Ekmeği ılık suda ıslatın Avucunuzla sıkarak sudan çıkartın Sarımsağı, cevizi, ekmeği rondoya koyarak ince, ince kıyın Sirke ve su ilavesiyle katı yoğurt kıvamına getirin Balığın üzerine dökerek servise sunun Afiyet Olsun…


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.