![]() |
Balık Buğulama (2 Kişilik)Yemek Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balık Buğulama (2 Kişilik)Yemek TarifiMALZEMELER 1 adet beyaz etli balık 1 buçuk su bardağı domates suyu 1 su bardağı su 2 adet defne yaprağı 2 diş sarımsak 1 adet soğan 3 çay kaşığı sıvı yağ 1 çorba kaşığı un 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı kırmızıbiber 1 dilim limon 1 çorba kaşığı soya sosu Tuz HAZIRLANIŞI Mevsimlik beyaz etli balığı fileto biçiminde temizleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soğanı yemeklik doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha sonra çukur bir servis tabağına alın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Balık Buğulama (2 Kişilik)Yemek Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balık Buğulama (2 Kişilik)Yemek TarifiTencerede Hamsi Buğlama MALZEMELER 1 kg hamsi(kılçıksız) 2 adet domates 2 adet sivribiber 1 adet limon 1 soğan bir tutam maydanoz kırmızı pul biber karabiber tuz HAZİRLANİŞİ Hamsilerin kılçıklarını ayıklıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|