![]() |
Romescolu Morina Tarifi Deniz Ürünleri Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Romescolu Morina Tarifi Deniz Ürünleri TarifleriRomescolu Morina Tarifi Deniz Ürünleri Tarifleri Malzemeler • 4 adet büyük, taze, derisi alınmış morina filetosu (her biri yaklaşık 175 gr ![]() Safranlı Haşlanmış Fasulye Malzemeleri • 2 diş doğranmış sarımsak • 1 adet ince ince doğranmış küçük soğan • 2 çorba kaşığı natürel sızma zeytinyağı • 1 adet doğranmış domates • 300 ml balık suyu • 1 kutu yıkanıp durulanmış beyaz cannellini fasulyesi • Bir çimdik safran Romesco Sos Malzemeleri • 1 büyük kırmızıbiber • 350 gr ![]() • 120 gr ![]() • 2 diş sarımsak (dövülmüş) • 1 çorba kaşığı domates püresi • 2 çay kaşığı paprika • Birkaç dilim, parçalanmış bayat ekmek • 30 ml şeri sirkesi 4 kişiliktir Yapılışı 1 ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() 5 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|