![]() |
Jambonlu Püre Balkabağı (13 Ay)-Yemek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Jambonlu Püre Balkabağı (13 Ay)-Yemek TarifleriJambonlu Püre Balkabağı (13 ay) 2 patates 300 g bal kabağı 1/2 dilim jambon 1 çimdik tuz biraz tereyağı biraz sarımsak tozu Balkabağını ve patatesi yıkayın, soyun ve küçük doğrayıp 25 dakika haşlayın Haşlanmış sebzelere çok küçük doğranmış jambonu, tuz, tereyağı ve sarımsak tozunu ekleyerek iyice karıştırın |
![]() |
![]() |
![]() |
Jambonlu Püre Balkabağı (13 Ay)-Yemek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Jambonlu Püre Balkabağı (13 Ay)-Yemek Tarifleriİhtiyacınız olanlar: Karnabahar (orta) - 1 adet ![]() Yumurta - 2 adet ![]() Süt - 200 ml Kaşar Peynir - 200 gr Tereyağı - 30 g ![]() Tuz Pişirmek için: Yıkanmış karnabaharı, çiçeklerine ayrılmış olarak ve hafif tuzlu suda 5-7 dakika pişirin ![]() Bir fırın kabınızın dibine tereyağ sürün ![]() ![]() ![]() üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpin |
![]() |
![]() |
|