![]() |
Kulak Çorbası (Malatya)-Yemek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kulak Çorbası (Malatya)-Yemek TarifleriKöftesi için: 200 gram yağsız kıyma 1 çay bardağı sümût (çok ince bulgur) 1 tatlı kaşığı tuz ve karabiber Hamur için: 1 su bardağı un 1 çay bardağı tuz 1 adet yumurta Biraz ılık su 1 çay bardağı haşlanmış nohut 1 kg kemik Üzerine: 2 kg yoğurt 1 çorba kaşığı tereyağı Yarım çorba kaşığı nane öncelikle köfteyi hazırlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kulak Çorbası (Malatya)-Yemek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kulak Çorbası (Malatya)-Yemek Tariflerikulak çorbası |
![]() |
![]() |
|