![]() |
bir kadının aşkı! |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
![]() bir kadının aşkı!Bir kadının Aşkı ![]() ![]() ![]() Karımı 1998'in sonbaharında kaybettim ![]() ![]() ![]() Yedi senelik evliliğimizin iki senesini kanser tedavisi için hastanelerde geçirmiştik ![]() Karım, her evlilik yıldönümümüzde ikimizin fotoğrafını çerçeveler; "Bunlar bizim hayatımızın gölgeleri"derdi ![]() ![]() Öldüğünde, yedi tane resmimiz vardı ![]() 97'in bir gecesinde onu aldattım ![]() çok sevdiğimi ve sonsuza kadar sadık kalacağımı söylerdim ![]() ![]() Tuhaf bir gülümsemeyle baktı bana ve sadece: "Biliyorum" dedi ![]() İzmir'e kar yağdığı gün, yani bir ay önce,evdeydim ![]() bakıyordum yine ![]() ![]() ![]() Her çerçevenin altında bir harf olduğunu ilk kez o gün fark ettim ![]() -A ![]() -R ![]() -K ![]() -A ![]() -S ![]() -I ![]() -N ![]() Gerisi için yılları yetmemişti ![]() filan niyetlenmişti ![]() Hemen çerçevelerin arkasına baktım ![]() ![]() dürttü beni, hepsini teker teker söktüm ![]() İnanabiliyormusunuz,her birinin arkasından bir mektup çıktı! Geçirdiğimiz her sene için sevgi dolu sözler yazmıştı ![]() 1997'deki resmimizin içinden çıkan zarf ise simsiyahtı ![]() Ve içinden şu sözler çıktı: "14 Mart 1997/Gözlerin bana başka birine dokunmuş gibi baktı/Söylemene gerek yok,biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Onu kaybedeli 4,aldatalı 5 yıl oluyor ![]() ![]() Çünkü kadınlar biliyor, hissediyor ![]() ![]() ![]() seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sessiz,sevgi dilsizdir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|