|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aşı, buğday, çorbası, kişilikyemek, tarifleri |
![]() |
Buğday Aşı Çorbası (6 Kişilik)-Yemek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Buğday Aşı Çorbası (6 Kişilik)-Yemek TarifleriBuğday Aşı Çorbası (6 Kişilik) MALZEMELER 4 su bardağı su 1 adet haşlanmış kuzu gerdanı ve suyu 200 gram aşurelik buğday 1 kase yoğurt 1 adet yumurta sarısı 1 adet havuç 1 tatlı kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı kırmızıbiber Tuz HAZIRLANIŞI Tencerede 4 su bardağı suyla kuzu gerdanını 60-70 dakika pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yoğurt ve yumurtayı çırpın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Buğday Aşı Çorbası (6 Kişilik)-Yemek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Buğday Aşı Çorbası (6 Kişilik)-Yemek TarifleriURU FASULYELİ KESME ÇORBASI Malzemeler 1 /2 su bardağı kuru fasulye 1 su bardağı erişte 5 su bardağı su 1 küçük soğan 1 yemek kaşığı salça 1 yemek kaşığı tereyağı tuz, karabiber KESME ÇORBASI TARİFİ Kuru fasulyeleri akşamdan ıslatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|