Marine Palamut (İtalya) Yemek Tarifi |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Marine Palamut (İtalya) Yemek TarifiMalzemeler : 3 Adet orta boy palamut (temizlenmiş) 2 Adet orta boy soğan (halka şeklinde doğranmış) 1 Adet havuç (doğranmış) 1 Diş sarmısak (ince kıyılmış) 1 Adet limon (ince dilimlenmiş) 2 Su bardağı beyaz şarap 1 Su bardağı beyaz sirke Defne Kekik Tane karabiber Tuz Yapılışı : Fırın kabının içerisine balıklar hariç malzemelerin yarısını koyun Balıkları kabın içerisine alın, kalan malzemeyi üzerine yerleştirin İki saat buzdolabında bekletin Daha sonra üzerini alüminyum folyo ile kapatarak önceden orta derecede ısıtılmış fırında 10 dakika pişirin İyice soğuduktan sonra servis yapın |
|