![]() |
bu kadar sewebılırmısınız???? |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
![]() bu kadar sewebılırmısınız????BU KADAR SEVEBİLİR MİSİNİZ?? Bir otobüs duraginda karsilasmislardi ilk kez ![]() ![]() ![]() ![]() mimarlikta ![]() karsilasabilmek için, hep ayni saatte, ayni duraktan, ayni otobüse bindiler ![]() Gençtiler, çok genç ![]() ![]() ![]() zaman aldi ama sonunda basardilar ![]() semtte oturmuyorlardi aslinda ![]() binmisti otobüse, kiz ise ablasinda ![]() ![]() ![]() ![]() her sabah erkenden evlerinden çikip, sehrin öbür ucundaki o duraga, onlarin duragina geldiklerini, gülerek itiraf ettiler bir süre sonra ![]() ![]() ![]() Okullarini bitirince hemen evlendiler ![]() ![]() ![]() ![]() Bazen issiz,bazen parasiz kaldilar ama öylesine siki kenetlenmisti ki yürekleri ve elleri hiçbir seyi umursamadilar ![]() getirdikleri günlerde de ünlü bir doktor ve ünlü bir mimar olduklarinda da hep mutluydular ![]() hesabinda para kalmadigi için yada tam tersine o hesabi daha da kabarik hale getirmek uguruna bitip-tükeniveren sevgilerden degildi onlarinki ![]() ![]() ![]() Günler günleri, yillar yillari kovaladikça sevgileri de büyüdü, büyüdü ![]() ![]() ![]() Tek eksikleri çocuklarinin olmamasiydi ![]() çocuk sahibi olmayinca, "bütün mutluluklarin bizim olmasini beklemek, bencillik olur" diyerek devam ettiler hayatlarina ![]() büyüttüler ![]() ![]() ![]() adam: "Hayir, ben senin için ölürüm" diye yanit verirdi hep ![]() ![]() ![]() Bazen eve geldiginde, aynanin üzerinde bir not görürdü kadin, "Bir tanem, kütüphanenin ikinci rafina bak ![]() ![]() ![]() ![]() not olurdu, "Mutfaktaki masanin üzerine bak ve seni çok sevdigimi sakin unutma" Mutfaktaki masadan, salondaki dolaba sevgi dolu notlari okuya okuya kosturan kadin, sonunda kimi zaman bir demet çiçek, kimi zaman en sevdigi çikolatalar, kimi zaman da pahali armaganlarla karsilasirdi ![]() ![]() Aldigi hediyenin ne oldugu önemli degildi zaten ![]() ![]() ![]() ![]() Hayat ne kadar hizli akarsa aksin, isleri ne kadar yogun olursa olsun hep birbirlerine ayiracak zaman buluyorlardi bulmasina ama kirkli yaslarin ortalarina geldiklerinde, daha az çalismaya karar verdiler ![]() ayrildi ve muayenehanesinde hasta kabul etmeye basladi ![]() bürosunu kapadi ve sadece özel projelerde görev aldi ![]() beraber olabiliyorlardi ![]() gördü kadin, üzerinde "satilik" levhasi asili olan ![]() alalim mi?" dedi adama ![]() ev yapariz ![]() ![]() kahvaltiya davet edecegimiz bir deniz evi yapalim burayi ![]() ![]() ![]() de ben hiç hayir diyebilir miyim?" diye yanit verdi adam ![]() kongresinden döner dönmez ararim emlakçiyi ![]() ![]() ![]() bizimdir artik ![]() ![]() ![]() ![]() Sadece bir hafta ayri kalacaklarini bildikleri halde, ayrilmalari zor oldu adam Amerika'ya giderken ![]() ![]() içinde kucaklastilar havaalaninda ![]() tuhaflik oldugunu fark etti kadin ![]() konusmaktan kaçiniyordu ![]() çizdigi projeyi verdi kadin ama hiç beklemedigi bir cevap aldi: "Canim, o ev bizim bütçemizi asiyor ![]() ![]() ![]() ![]() Mutsuzluk, mutlulugun tadina alismis insanlara daha da aci, daha da çekilmez gelir ![]() ![]() yalvardi adama, "Senin için ölürüm, biliyorsun, ne olur anlat" diye dil döktü bos yere ![]() ![]() ![]() degistirmisti sanki ![]() kadin, her çarpmada daha fazla kaniyordu yüregi ![]() ![]() ![]() Bir gün, çocuklugunun, gençliginin ve bütün hayatinin birlikte geçtigi arkadasina dert yanarken, "Artik dayanamiyorum, sana söylemek zorundayim" diye sözünü kesti arkadasi ![]() ![]() restoranda genç bir kadinla yemek yiyiyor her öglen ![]() biniyorlar arabaya ![]() ![]() ![]() ![]() "Sus, sus çabuk, duymak istemiyorum bu yalanlari" diye bagirdi kadin ![]() yillik arkadasini, kendisini kiskanmakla suçladi ![]() ![]() ![]() ![]() o restoranin hemen karsisinda bir köseye sindi sessizce ve peri masallarinin sadece masal oldugunu anladi ![]() ![]() ![]() genç çocuk doktorunu tanidi hemen ![]() nasil sarildigini gördü adamin ![]() ![]() ![]() Aksam kocasi eve gelir gelmez, bazen bagirip, bazen aglayarak, bazen ona simsiki sarilip bazen de yumruklayarak haykirdi suratina her seyi ![]() etmedi adam ![]() geldiklerinde farklilik aradigi gibi bir seyler geveledi agzinda ve bavulunu alip gitti evden ![]() diyecek oldu ama kadin, "defol" dedi nefretle ![]() ![]() ![]() Ilk celsede bosandilar ![]() ![]() ![]() kimse inanamadi ![]() ![]() Adamin, sevgilisiyle birlikte Amerika'ya yerlestigini ögrendi ![]() kaldiginda, onu hala sevdigini hissedince, aglama nöbetleri geçiriyor, askin yerini, en az onun kadar yogun bir duygu olan nefretin almasi için dua ediyordu ![]() Aradan bir yil geçti ![]() ![]() ![]() kadinin derdine çare olamamisti ![]() uyandi ![]() ![]() geliyorsun" diye bagirmak istedi ama sesi çikmadi ![]() izin ver, mutlaka konusmamiz gerekiyor" dedi genç kadin ![]() zor duyulan bir sesle konusmaya basladi: "Hiçbir sey göründügü gibi degil aslinda ![]() ![]() Amerika'daki kongre sirasinda ögrendi hastaligini ve yaklasik bir senelik ömrü kaldigini ![]() ölmek isteyecegini biliyordu ![]() sevgilisi rolünü oynamami istedi ![]() ![]() Amerika'ya yerlestigimiz yalanini yaydi ![]() duraginin karsisinda bir ev tutmustu ![]() inaniyordu ama olmadi ![]() yetistim ![]() ![]() ![]() ![]() durduramayacagini biliyordu kadin ![]() ![]() tutusturulan kutuyu açmayi neden sonra akil edebildi ![]() sürü kagit duruyordu kutuda ![]() bir tanem" diyordu ![]() ![]() ![]() vazgeçmedim", "Senin için ölürüm derdin hep, dogru söyledigini bilirdim ![]() vermeni istiyorum ![]() alirken, kutuda bir anahtar oldugunu gördü kadin ![]() ![]() ![]() yaziliydi: "Sahildeki evimizi senin çizdigin projeye göre yaptirdim ![]() martilarla kahvalti ederken, ben hep seni izliyor olacagim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|