![]() |
Garbür Çorbasi (Fransız) Yemek Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Garbür Çorbasi (Fransız) Yemek TarifiYemek Adı : Garbür çorbası Mutfak : Fransız Türü : Çorbalar Zorluk : Süre : MALZEMELER 8 kişilik 2 adet iri soğan 2 çorba kaşığı yağ 2 adet iri patates 1 adet iri havuç 1 küçük kereviz 1 adet orta boy kabak 1 küçük kereviz 15 adet ayşe fasulye 2 çorba kaşığı un 1 tatlı kaşığı tuz 12 su bardağı et suyu HAZIRLANIŞI Soğanı piyaz gibi doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Garbür Çorbasi (Fransız) Yemek Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Garbür Çorbasi (Fransız) Yemek TarifiGarbür Çorbasi (Fransız) Yemek Tarifi ile ilgili Diğer Konular Çorbalar Tarifi-YAYLA ÇORBASI TARİFİ-Yemek Tarifleri Gaspatcho Çorbasi Yemek Tarifi Bonfile sote şasör (Fransız) Yemek Tarifi Fransız Mutfağı Yemek Tarifi Peynirli Soğan Çorbası (Fransız Mutfağı) Yemek Tarifi |
![]() |
![]() |
|